st ta võib vajada sponsorlust

 I osa. Isikuandmed

(1) Taotleja nimi. Töötaotleja, kes selle avalduse esitab, tuleb selle protsessi alguses tuvastada. Tema nime oodatakse tavaesitluses "Esimene", "Keskmine" ja "Viimane", kui seda taotletakse.


(2) Praegune kuupäev.


(3) Aadress. Töötaotleja elukoha aadress tuleb jagada järgmisesse piirkonda. Selleks on ette nähtud kaks rida. Ei ole soovitatav kasutada P.O. Kasti aadress, kui see pole tingimata vajalik. Enamik, kui mitte kõik tööandjad vajavad taustakontrolli toetamiseks iga potentsiaalse töötaja koduaadressi.


(4) E-posti aadress. Töötaotleja peaks suutma esitada kehtiva e-posti aadressi, mida aktiivselt jälgitakse.


(5) Telefoninumber. Paljud potentsiaalsed tööandjad võtavad taotlejaga oluliste küsimuste, küsimuste või otsuste korral telefoni teel ühendust. Töötaotleja mobiiltelefoni ja/või koduse telefoninumbri(d) tuleks kuvada koos tema muude kontaktandmetega.


(6) Sotsiaalkindlustuse number. Üldtunnustatud ja äärmiselt usaldusväärne vahend isiku tuvastamiseks on tema sotsiaalkindlustusnumber. Seetõttu on Töötaotleja sotsiaalkindlustusnumbri kuvamiseks reserveeritud konkreetne ala.

Read More

http://byrl.me/W9UoL5Y
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh

(7) Saadaval kuupäev. Esitada tuleks kalendrikuupäev, mil tööle kandideerija saab esimest korda füüsiliselt töötada.


(8) Soovitud tasu. Töötaotleja oodatavat palgamäära saab määratleda kui tunni eest makstavat dollarit või määratud aastapalka. See teave tuleb esitada dollarites, millele järgneb märkeruut „Tund“ või „Palk“.


(9) Soovitud töökoht.


(10) Otsitav tööstaatus. Tuleb märkida, kas tööle kandideerija otsib "täistööajaga", "osalise tööajaga" või "hooajalist" tööd. Kui tööle kandideerija on paindlik, saab valida nende märkeruutude mis tahes kombinatsiooni seni, kuni see vastab tööle kandideerija kavatsusele.

Read more

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z

II osa – Töökõlblikkus

(11) Juriidiline tööõigus. Võimalus USA-s legaalselt töötada peaks olema üks töötaotleja omadusi. Kui jah, tuleks kast "Jah" märkida või valida. Vastasel juhul, kui töötaotleja ei saa USA-s seaduslikult töötada (st ta võib vajada sponsorlust), tuleb märkida kast "Ei".


(12) Eelmine ajalugu tööandjaga. Kast "Jah" tuleb märkida, kui tööle kandideerija on töötanud selle tööandja juures, kes seda avaldust vastu võtab. Kui ei, siis tuleb märkida kast "Ei". Pidage meeles, et kui töölesoovija on selle tööandja juures töötanud enne seda, tuleb sellesse jaotisesse lisada tema tööandja juures töötamise aja esimene kalendrikuupäev ja viimane kalendrikuupäev.


(13) Karistatavus. Töötaotleja kriminaalne ajalugu tuleb kindlaks teha. Kui teda pole kunagi (kuriteos) süüdi mõistetud, tuleb valida kast "Ei". Kui ei, siis tuleks märkida või valida märkeruut „Jah” ning dokumenteerida süüdimõistva kohtuotsuse olemus süüdimõistva kohtuotsuseni viinud asjaolude ja selle tulemuse üle.

Read more

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig

III osa – Haridus

(14) Keskkool. Selle taotluse jaoks on vaja lühikest ajalugu töötaotleja akadeemilisest ajaloost. Seega tuleks esitada selle keskkooli nimi, kus ta õppis, koos linna ja osariigiga, kus see asub.


(15) Osalemise kuupäev. Vajalik on esimene ja viimane kalendrikuupäev, millal tööle kandideerija nimetatud gümnaasiumis käis.


(16) Lõpetamise staatus. Kast "Jah" tuleb märkida, kui tööle kandideerija on keskkooli lõpetanud ja tema väljateenitud kraad tuleks väljastada. Kui tööle kandideerija ei lõpetanud keskkooli, tuleb märkida kast "Ei".

Read More

http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL


(17) Kolledž. Kui töötaotleja õppis kolledžis, peaks selle kolledži või ülikooli täisnimi koos linna ja osariigiga, kust see leida, olema kuvatud.


(18) Osalemise kuupäev. Selles jaotises on vaja nii töötaotleja kolledžis õppimise perioodi esimest kuupäeva kui ka tema osalemise viimast kuupäeva.


(19) Kraadi staatus. Kui tööle kandideerija on kõrgkooli lõpetanud, tuleb valida lahter "Jah" ja valida kraad, mille ta omandas. Vastasel juhul, kui ta ei saanud kraadi, tuleb märkida kast "Ei".




(20) Muud haridusasutused või kursused. Kaasa tuleks lisada kõik muud tüüpi hariduse andmed, mille tööle kandideerija on omandanud. Näiteks kui töötaotleja õppis kaubanduskoolis, tuleks ülevaatamiseks väljastada kooli nimi koos linna, osariigi, osalemiskuupäevade ja töösoovija saadud kraadi või tunnistusega.


(21) Osalemise alguskuupäev ja lõppkuupäev.


(22) Välja antud kraad või tunnistus. Selle ala läbimiseks on vaja tunnistust, mille töötaotleja teenis teises õppeasutuses või kursusel, kus ta osales.


IV osa – Eelnev töökoht

(21) Tööandja 1. Enamik tööandjaid soovib üle vaadata

Comments